Sneak preview: Exodus uit de vuurtoren

dina-perla

Zondag 7 januari 2018, om 15:00 in de Amsterdamse Boekhandel | Vrije toegang, maar kunt u laten weten dat u komt via info@deamsterdamseboekhandel.nl?

Sneak-preview van Exodus uit de vuurtoren met auteur Dina-Perla Portnaar. Ze gaat in gesprek met journalist en radioman Gerard Klaasen.

Dina-Perla groeit op in de joodse orthodoxie en een verstikkende werkelijkheid, waarin niets is wat het lijkt. Als jong meisje vecht zij voor vrijheid en liefde, ontvlucht haar ouderlijk huis en besluit nooit meer terug te keren. Exodus uit de vuurtoren is een meeslepende onthulling en hierin behandelt Dina-Perla’s bijzondere levenslessen uit die bewogen periode. Nooit eerder is een dergelijke entourage achter gesloten deuren, waaronder haar tijd op de orthodoxe school het Cheider, immers zo indringend en van binnenuit beschreven als nu.

Tien jaar na haar ontsnapping wordt Dina-Perla geconfronteerd met haar biologische kinderloosheid en gaat zij op onderzoek uit. Is het mogelijk om het geheel te ontrafelen? De autobiografie behandelt spiegelende getuigenissen, gefocust op de beleving van toen. Vanuit spiritueel oogpunt worden geëmancipeerde vrouwen geboren. Sterke vrouwen daarentegen, ontstaan door het leven.

Omslag Exodus uit de vuurtoren

dina-perla-boek