Dag 2: Maccabi Nederland op de European Maccabi Games

Het gaat lekker met het Nederlandse Maccabi team op de European Maccabi Games. Er zijn weer wat successen te melden vanuit Boedapest, alhoewel een paar sporters helaas ook minder succes hebben geboekt.

De onder-16 voetbalboys speelden Italië volledig van de mat en rolden ze met 6-1 op. Twee goals van Yves Vorst, twee van Ori Schnapper en goals van Sam Leijen en Dolev Kinsbron. Zes punten uit twee wedstrijden voor onze “voetbal-krijgers”, die daardoor op de eerste plaats in hun poule staan.

Bij het tennis verloor Daan Bank helaas zijn tweede ronde partij na drie sets. Tevens verloor Jair van der Reis van een ijzersterke tegenstander. Beiden gaan naar de verliezers ronde.

De zaalvoetballers begonnen vandaag aan hun toernooi en speelden een sterke pot tegen de Hongaarse thuisploeg. Na een 2-1 voorsprong, door goals van David Vorst en Noah Beukeboom, verloren ze helaas met 2-3.

De hockeydames speelden met 0-0 gelijk tegen de Duitsers, die overduidelijk blij waren met het gelijkspel nadat ze de bus hadden geparkeerd.

Ook paardrijder Ron Malchin begon aan zijn Maccabi Games en gaat vanaf vandaag volle bak voor GOUD!