VIDEO: Een bezoek aan de grotten van Rosh Hanikra

Tijdens uw bezoek aan Israel mag Rosh Hanikra niet op uw lijstje van bezienswaardigheden ontbreken.  Het  is een ongelooflijke geologische creatie op het verste noordelijkste punt van Israels kustlijn op slechts enkele meters van de grens van Israël met Libanon.

De grotten in Rosh Hanikra zijn het resultaat van duizenden jaren van de kracht van de zee, na een korte maar opwindende steile afdaling met de kabelbaan langs de klif, kunt u deze ongelooflijke grot formaties zelf verkennen.

De grotten van Rosh Hanikra zijn een beetje een liefdesverhaal, een liefdesverhaal tussen de zee en de bergen. De zee maakt ongewone geluiden terwijl de grillige rotsen het water in verschillende richtingen dwingen, het vertragen en versnellen en het in verschillende delen van de grot duwen, terwijl de gebeeldhouwde formaties ongebruikelijke en griezelige vormen creëren terwijl je je verplaatst.

Er is ook een audiovisuele presentatie en vanzelfsprekend een restaurant en algemene toeristische voorzieningen. Breng een ​​paar uur door in het unieke landschap en omarm de sfeer, een sfeer gemaakt door het werk van de zee maar ook door het werk van de mens.