Nieuw lied van Hamas “Death to Israel ” terwijl raketten worden afgevuurd (video)

Screenshot YouTube

Sinds Israel dinsdagochtend vroeg terroristen leider Baha Abu Al-Ata definitief heeft uitgeschakeld, doet de Hamas tv zender Al-Aqsa tv er alles aan het moraal van de terroristen op te vijzelen.

Om steun te betuigen aan de Gaza terroristen die constant raketten op Israel afvuren wordt nummer “Death to Israel”constant uitgezonden.

De woorden “DEATH TO ISRAEL” in het Hebreeuws flitsen over het scherm terwijl beelden van eerdere terreuraanslagen en begrafenissen van Israëlische terreurslachtoffers worden getoond.

De tekst van het lied is door Palestinian Media Watch vertaald:

Khaibar is de naam van het laatste Joodse dorp dat werd verslagen door het leger van Mohammed in 628. Veel Joden werden vermoord in de strijd, die het einde betekende van de Joodse aanwezigheid in Arabië. Er zijn moslims die deze gebeurtenis zien als een voorloper van toekomstige oorlogen tegen joden. Bij extremistische bijeenkomsten en bijeenkomsten wordt deze slogan vaak gezongen als een bedreiging voor Joden, wat inhoudt dat ze moeten verwachten dat ze opnieuw worden verslagen en vermoord door moslims.

Advertentie (4)