Fotoserie: Door een winter met veel regen staat het noorden van Israel in bloei

 

Het is jaren niet meer voorgekomen, maar dankzij de overvloedige regen van de afgelopen winter staat het noorden van Israel in volle bloei, stromen er wilde rivieren en zijn er veel watervallen. De omgeving van de Sa’ar rivier vlakbij de Hermon stream natuurpark, zal daarom ook tijdens de Pesach week door tienduizenden Israeli’s worden bezocht. 

De Sa’ar rivier passeert de Sa’ar vallei waar het water langs de drie rotsachtige watervallen naar beneden stort. De middelste van deze drie watervallen is de grootste en het meest indrukwekkend. Niet alleen door de enorme hoeveelheden water die naar beneden stort, maar ook door het oorverdovende lawaai. Tussen de eerste en tweede waterval is een houten brug waar bezoekers over heen kunnen lopen.

Hier een fotoserie mede mogelijk gemaakt door de Times of Israel

Advertentie (4)