Only in Israel: Fauda cast helpt met huwelijksaanzoek productiemedewerker

Only in Israel. Productie medewerker Eliya Sfinofolos van de wereldwijd razendpopulaire Netflix-serie Fauda, wilde op een originele manier zijn vriendin Kerry Hassan ten huwelijk vragen, aldus Times of Israel.

En dus werd er een plan bedacht waarin zijn vriendin een klein rolletje in een (fake) scène van Fauda mocht meespelen, waarin zij zou worden gekidnapt. De hoofdrolspelers  inclusief Lior Raz die Doron speelt, hadden er wel zin in en maakten de scène in de stijl zoals we gewend zijn van Fauda.

Kerry werd met een zak over haar hoofd uit een auto gesleept en op een stoel neergezet. Vervolgens werd de zak weggehaald en tot haar grote verassing zat heer vriend Eliya op zijn knieën voor haar. Het drong in het begin niet echt tot haar door maar toen iedereen begon te zingen begreep ze dat het huwelijksaanzoek echt was.

Wat er allemaal gebeurde kunt u in onderstaande video zien.