Israelische cake studio’s die bijzondere taarten maken

Bijzondere taarten worden in veel landen gemaakt. Ook in Nederland zijn creatieve taarten studio’s in vele steden te vinden. Israel blijft hier niet achter. Er zijn velen die hun creativiteit via taarten exploiteren. Israel21C heeft een aantal wel heel bijzondere “taartkunstenaars” op een rijtje gezet, iets wat wij u niet willen onthouden.

1. Olala Cakes, Givataim

Olala Cakes zijn niets minder dan met de hand geschilderde perfectie en zij presenteren de lekkernijen op een bijzondere en aantrekkelijke stijl. Je moet zeker eerst een paar foto’s maken voordat je gaat beslissen welke van Olya Arad’s eetbare, op maat gemaakte realistische scènes, handgetekende kunstwerken en veelzijdige leuke ontwerpen je gaat bestellen.

2. Designer Cakes by Mariana, Pardes Hana-Karkur

Op zoek naar een onmogelijk ingewikkeld taartontwerp dat lijkt op alles van Star Wars-spullen tot de scènes van de Purim megillah? Of een vlekkeloze, moderne bruidstaart met meerdere lagen? Of misschien ben je gewoon op zoek naar een mooie desserttafel gestapeld met stijlvolle goodies? Designer Cakes by Mariana is een cakestudio in Pardes Hanna-Karkur, opgericht door voormalig architect en nu banketbakker Mariana Ardetz. Zij maakt het zelf.

3. Caked and Baked, Tel Aviv

Door de trendy eenhoorncake naar Israël te brengen, injecteert Lee’at Gentely van Caked and Baked haar taartontwerpen met kleur en een sprankeling die moeilijk te weerstaan ​​is. Gespecialiseerd in superleuke versieringen die bij elke verjaardag passen, en speciaal voor kindervieringen met populaire personages uit fondant, staat Gentely bekend om het maken van taarten die er geweldig uitzien én smaken.

4. A.B. Cake, Tel Aviv

In navolging van de laatste trends op het gebied van taartversiering maakt Adi Barak van A.B. Cake in Tel Aviv evenementtaarten die er uitzien alsof ze in goud zijn gedoopt, evenals “back-to-basic naked cakes” met slechts een dunne laag “buttercream frosting”. Hier koop je de meest indrukwekkende en absoluut adembenemende ultramoderne elegante bruidstaarten met handgemaakte bloemen en strakke lijnen.

5. Nugat Decorated Sweets, Givat Ada

Of het nu gaat om het maken van populaire stripfiguren en prinsessen uit fondant, ultramoderne meerlagige bruidstaarten of voor het vullen van een desserttafel, met de verrukkelijke lekkernijen van banketbakker Inbal Yanai zijn zij altijd goede keuze voor al uw zoete behoeftes.

6. Veena Azmanov, Ra’anana

Een Indiaas-Israëlische taartkunstenaar en blogger die “cake-decorating” lessen geeft in de centrale Israëlische stad Ra’anana, Veena Azmanov, maakt ook echte schoonheden van taarten. Na haar hobby te hebben veranderd in een bedrijf na de geboorte van haar dochter, omvat het prachtige werk van Azmanov uitzonderlijk oog voor detail.

7. Sugarela, Yad Binyamin

Haviva Mor’s werk bestaat uit cakes met strakke lijnen. Of het nu gaat om levensechte bloemen, kleurrijke stippen of 3D-figuurtjes van het bruidspaar uit fondant.

8. Jerusalem Cake Design, Jeruzalem

Tammy Youngerwood biedt leuke, gepersonaliseerde evenemententaarten in zowel botercreme als fondantversies. Van recht-toe-recht-aan nieuwheid taarten, van een hamburgercake tot stijlvolle Franse verjaardagstaarten met macarons, tot bruidstaarten die druipen in delicate suikerbloemen. The sky is the limit.