Met deze Israelische producten blijft je trouwe viervoeter happy

In Israel wonen volgens de laatste cijfers ruim 500.000 honden, in soms lijkt het wel of iedereen een hond heeft, Ja, ik heb er ook een. Als je daarbij neemt dat in Israel ooit het Dog tv. channel is uitgevonden, is het niet vreemd dat er in Israel allerlei producten worden bedacht om je trouwe viervoeter happy te houden.

Bowldog opvouwbare reiskom

Of u nu een picknick gaat doen, met uw hond, op vakantie gaat of gewoon een wandeling in het park maakt,het is altijd handig een Bowldog bij te hebben. Het is plat, flexibel en verandert in een stabiele schaal van normaal formaat voor water of voedsel. Bowldog is gemakkelijk te vervoeren; bevestig de gevouwen kom aan de riem of laat hem in uw zak of rugzak vallen. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Poochy nieuwe generatie kakverzamelaar

Dit ingenieuze Israëlische product, oorspronkelijk ontworpen voor slechtzienden en gehandicapten, hecht zich aan de staart van uw hond met een zachte, van siliconen gemaakte clip en verzamelt het afval rechtstreeks in de poep-zak zodat u niets hoeft te scheppen. Verwijder gewoon de zak en gooi deze weg. De clip past op honden met een gewicht van 10-45 kg en de zakken zijn er in drie maten. Poochy wordt wereldwijd gratis verzonden.

Arava Dead Sea Pet SpaEye Wipes 

Arava voegt dezelfde unieke therapeutische mineralen uit de Dode Zee toe aan haar producten voor huisdieren die mensen overal ter wereld gebruiken in lotions en shampoos. Het toevoegen van etherische oliën en botanische extracten levert genezende en aangenaam geurende producten op voor de vacht en huid van uw hond, kat of paard. De Pet Eye Wipes hebben kamille, aloë vera, leeuwentand en ogentroost.

PetPace smart color

Deze volledige diergezondheidsmonitor houdt de temperatuur, hartslag, ademhaling, hartslag variabiliteit, activiteitsniveau, houding en verbruikte calorieën in de gaten. Alle gegevens worden vastgelegd en verwerkt op de halsband en draadloos verzonden naar een veilige cloud database. Ouders en dierenartsen kunnen de gegevens via een dashboard bekijken en meldingen ontvangen als er afwijkingen worden gedetecteerd.