Paleisachtige Israëlische villa te koop voor $ 258,318,757

Foto Sotheby International Realty

Mocht u in de markt zijn voor een huis in Israël, misschien is dit iets voor u, alhoewel, met een prijskaartje van $ 258,318,757 is het in Ceasarea gelegen huis het duurste huis ooit in Israël. Maar je krijgt er wel iets voor.

De paleisachtige residentie van 6.400 vierkante meter op 11.000m2 grond, werd gebouwd door miljardair Valery Kogan, die ook eigenaar is van Moskou’s Domodedovo Airport, de grootste luchthaven in Oost-Europa.

Foto Sotheby International Realty

Het beschikt over vier slaapkamers, zeven badkamers, een spa en fitnessruimte, binnen- en buitenzwembaden, een wijnkamer, biljartzaal, thuisbioscoop en andere voorzieningen, volgens de lijst van Sotheby’s International Realty

Buiten zijn er aangelegde tuinen, twee fonteinen met de Romeinse sculpturen, monumentale zuilen en een uitgestrekt buitenzwembad met de ingebouwde stereo-installatie en een groot tv-scherm buiten.

Foto Sotheby International Realty

“Het interieur is voorzien van mozaïeken van natuurlijk marmer en onyx, lijstwerk van 14K goud, unieke parketten, zijden tapijten en zorgvuldig geselecteerde op maat gemaakte meubels”, aldus de omschrijving van Sotheby.

Foto Sotheby International Realty

Caesarea, halverwege Tel Aviv en Haifa met uitzicht op de Middellandse Zee, heeft enkele van de duurste eigendommen van Israël. De beroemdste bewoner van het resort is premier Benjamin Netanyahu, die een huis bezit in dezelfde straat als deze villa van ruim $ 258 miljoen.

Foto Sotheby International Realty

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!