IDF-troepen doorzoeken dorp waar terrorist vandaan kwam die een terreuraanslag probeerde te plegen

Luchtfoto van de<strong> </strong>boerderij in Sde Efraim. Foto IDF woordvoerders eenheid

Afgelopen nacht werd door IDF een melding ontvangen over een terrorist die met een voertuig aankwam bij een boerderij in Sde Efraim, ten zuiden van Qalqilya, en probeerde door te dringen tot een huis van een van de werknemers van de boerderij. Er ontstond een fysieke confrontatie tussen de terrorist en een van de medewerkers. Een andere medewerker die ter plaatse aanwezig was, schoot op de verdachte die daarbij voorgoed werd uitgeschakeld. IDF-troepen voeren nu huiszoekingen uit in het gebied.

Een eerste onderzoek wijst uit dat om 03:45 een terrorist het terrein van de boerderij in Sde Efraim met een voertuig binnenkwam, de hele boerderij doorkruiste en stopte bij de ingang van het huis van de eigenaar van de boerderij, aldus het persbericht van de IDF.

De terrorist rende uit de auto naar het huis onder het roepen van “Allahu Akbar” terwijl hij probeerde in te breken in het huis.

Tegelijkertijd zag een van de bewakers van de boerderij de terrorist en waarschuwde de rest van de bewakers die in een nabijgelegen gebouw sliepen. De terrorist rende naar de ongewapende bewaker en viel hem aan. Een andere bewaker die op dat moment wakker werd, neutraliseerde samen met de eigenaar van de boerderij de terrorist.

De auto van de terrorist. Foto IDF woordvoerders eenheid

Eerder vanochtend vielen IDF-troepen het dorp Ras Karkar binnen, waar de terrorist vandaan kwam.

De auto en het lichaam van de terrorist werden onderzocht door geniesoldaten en er werden geen wapens in het bezit van de terrorist gevonden.

Foto IDF woordvoerders eenheid

IDF-troepen blijven zoeken in het gebied.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)