FATAH: ‘Als je Palestina wilt verdedigen moet je bereid zijn je bloed op te offeren’

Het altijd zo vredelievende Fatah van de Palestijnse leider Mahmoud Abbas, kiest de weg van geweld en moedigt Palestijnen aan om te sterven als “Martelaren voor Palestina”.

Althans, dat is de boodschap van Raed Radwan, lid van de Revolutionaire Raad van Fatah. Hij benadrukte dat Palestijnen bereid moeten zijn “om hun bloed te offeren”.

“Alle activiteiten zullen gericht zijn op volksverzet… [verovering van Israël]. Palestina is religieus, politiek en zelfs geografisch het centrum van het universum… Degenen die het vertegenwoordigen, moeten bereid zijn een offer te brengen en bloed te offeren omwille van deze zaak. Daarom slaagden deze jonge mensen [dwz de oprichters van Fatah in 1965] die in hun zaak en de zekerheid van hun overwinning tegen deze vijand [dwz Israël] geloofden… Fatah droeg het geweer en slaagde erin een lange reis te maken, versierd met bloed, martelaren en gevangenen. Daarom heeft Fatah tegenwoordig een machtige erfenis van martelaren en gevangenen. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.
Bron: Officiële PA-tv, ‘Palestina Vanmorgen‘, 28 december 2020]

De Palestijnse Autoriteit (PA) heeft Palestijnen decennialang met deze boodschap geïndoctrineerd, iets wat nauwelijks tot geen aandacht krijgt in Nederlandse media. Daarom is het niet verwonderlijk om een ​​Palestijnse man – zelf de vader van een terroristische moordenaar – een verklaring te horen parafraseren die wordt toegeschreven aan aartsterrorist Abu Jihad die de dood promoot om “Palestina te bevrijden” [Israël veroveren]:

Fatah-lid en vader van terroristische moordenaar Anan Abu Habseh Muhammad Abu Habseh: “Onze hoofden zullen de hemel bereiken en onze voeten zullen in dit goede en zuivere land worden geplant. Met onze schedels zullen we de weg naar de overwinning effenen, tot de bevrijding van Palestina.”
Bron: Officiële PA-tv, Good Morning Jerusalem, 1 januari 2021.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)