Israëlische popster Noa Kirel gaat in Hollywood een film opnemen

Noa Kirel. Foto WikipediaCommons

De Israëlische popster en actrice Noa Kirel heeft een contract getekend met Picturestart om te coproduceren en te spelen in een ‘wereldomvattend escapistische evenementenfilm’, aldus de Hollywood-nieuwswebsite Deadline .

Kirel wordt volgende maand 20 en zingt momenteel in een band van de IDF die speciaal voor haar is opgericht. Kirel tekende afgelopen juni een grote deal met Atlantic Records, zo meldt ISRAEL21C.

Ze werd vanaf 2017 vier jaar op rij uitgeroepen tot de beste Israëlische act bij de MTV European Music Awards; speelde in een Israëlische tv-serie; was de jongste artiest ooit die als jurylid diende bij Israëlische talentrealityshows; en heeft haar eigen parfum-, kleding- en haarproducten.

Kirels nieuwste video, “Bling Bling”, werd uitgebracht op 7 maart.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)