Israël Nieuws

Black Food festival in Tel Aviv: Gerechten met alleen zwarte ingrediënten

Het Black Food festival werd donderdag in Tel Aviv in de Cuckoo’s Nest Tel Aviv Bar and Art Gallery in Jaffa gehouden, waar zo’n 20 exposanten de honderden aanwezigen een mondvol smakelijke creativiteit gaven. En alles gemaakt met natuurlijke zwarte ingrediënten zoals koffie, cacao en bonen.

Het eendaagse festival verzamelde lokale en internationale chef-koks, koks en andere geintereseerden, en presenteerde zwart eten zoals glutenvrije pannenkoeken, donkere chocolade pralines, met vlees gevulde taco’s en gezwarte knoflook.

Het brein achter het evenement is Regina Boros, een Hongaarse voedselliefhebber, blogger en marketingprofessional uit Boedapest, die in 2016 het Black Food Festival-initiatief oprichtte. Eerst debuteerde het festival in de Hongaarse hoofdstad in november 2018, gevolgd door een succesvol evenement in Berlijn afgelopen December.

Het festival zal in de komende twee jaar meer dan 20 steden aandoen, zegt Boros. Na Tel Aviv zullen de steden New York en Helsinki volgen.

Lees hier verder over dit bijzondere Black Food festival

Reacties