Definitief: Madonna treedt op tijdens Eurovisie Songfestival

Madonna zal optreden in mei op het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv, dat heeft de European Broadcasting Union bevestigd volgens de Israelische krant Haaretz.

Madonna zal waarschijnlijk twee nummers uitvoeren, een populaire hit en een nieuw nummer. Madonna en de producenten van het Eurovisie Songfestival hebben eerder gesteggeld over het tweede nummer – blijkbaar omdat het een nieuw nummer is dat een politieke boodschap bevat.

Madonna zal optreden met een entourage van maar liefst 160 personen. Het zou ongeveer $1 miljoen kosten om haar te laten optreden tijdens de zangfestijn, dat bedrag wordt betaald door Israelisch-Canadese zakenman en miljardair Sylvan Adams, die in 2018 de Giro d’Italia naar Israel haalde.

Advertentie (4)