Gratis bussen op Shabbat tijdens Eurovisiesongfestival Tel Aviv

Bezoekers aan het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv hoeven zich geen zorgen te maken. Tijdens het Eurovisiesongfestival weekend zullen er in opdracht van de gemeente Tel Aviv 50 bussen van en naar het Eurovisiesongfestival complex rijden.

De bussen zullen gratis zijn en rijden van vrijdagavond 17 mei tot de vroege uurtjes van zondag 19 mei. De grote finale van het Eurovisie Songfestival is op 18 mei en gepland en begint om 22.00 uur, ruim meer dan 90 minuten nadat Shabbat eindigt.

Repetities voor de finale van het Eurovisiesongfestival vinden plaats op vrijdagavond en zaterdagmiddag, en zijn open voor de toeschouwers die hiervoor een ticket hebben gekocht.

De gratis shuttlebussen in het weekend beginnen vrijdagmiddag om 18.00 uur en halen mensen op langs twee verschillende routes – langs het strand en rond het centrum van de stad.

Op zaterdag beginnen de bussen om 11.00 uur en keren dan de toeschouwers naar de generale repetities. Daarna zullen ze vanaf de Eurovisiesongfestival fans vanaf 17.30 naar de finale brengen.