Palestijnse leiders verheerlijken de drie terroristen achter het bloedbad van München

Van links naar rechts: Abu Yusuf Al-Najjar, Kamal Adwan en Kamal Nasser.

Tragisch genoeg heeft de coronavirus crisis de Palestijnse Autoriteit en Fatah er niet van weerhouden terroristen te vereren als helden en rolmodellen. Deze maand hebben beide organisaties van Abbas drie terroristen geëerd van Fatah’s terreurorganisatie Zwarte September, die betrokken waren bij de moord op 11 Israëlische atleten tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München.

Mahmoud Yusuf Al-Najjar, Kamal Nasser en Kamal Adwan waren allemaal hooggeplaatste leden van de PLO en Zwarte september in de jaren zeventig. Ze werden alle drie gedood door Israëlische troepen in april 1973.

Deze terroristische leiders werden geëerd door ‘PA Presidential Guards” van Abbas, zo ontdekte PMW:

Van links naar rechts: Abu Yusuf Al-Najjar, Kamal Adwan en Kamal Nasser.

Tekst op afbeelding: “De 47ste verjaardag van de sterfgevallen als martelaren van de twee Kamals en Al-Najjar.

De 47ste verjaardag van de sterfgevallen als martelaren van de drie leiders:
Martelaar Muhammad Al-Najjar
Martelaar Kamal Nasser
Martelaar Kamal Adwan”

Geplaatst tekst: “47 jaar na de dood als martelaren van de leiders – de twee Kamals en Al-Najjar.

Morgen, vrijdag 10 april 2020, zal de 47ste verjaardag zijn van de moord op leiders Mahmoud Yusuf Al-Najjar ‘Abu Yusuf Al -Najjar, ‘Kamal Nasser en Kamal Adwan.
Op 10 april 1973 vermoordde de Israëlische Mossad (Geheime Inlichtingendienst) de drie leiders in Beiroet vanwege hun prominente activiteit in de Fatah-beweging en het Palestijnse verzet en beweerden dat ze hadden deelgenomen aan de planning de operatie in München in september 1972. “
[Officiële Facebookpagina van de PA Presidentiële Garde, 10 april 2020, de geposte tekst werd ook afgedrukt in het officiële PA-dagblad Al-Hayat Al-Jadida , 10 april 2020]

De Fatah-beweging en het Fatah-lid van het Centraal Comité, Tawfiq Tirawi, eerden hen op dezelfde manier als “leiders” die “de waarde van zelfopofferende activiteiten” en “het verlossen van Palestina met hun ziel” begrepen:

Geposte tekst: “Op de verjaardag … brengt de tijd de herinnering terug aan martelaren leiders Kamal Adwan, Kamal Nasser en Abu Yusuf Al-Najjar die al vroeg de waarde van de [Palestijnse] revolutie en zelfopofferende activiteit opmerkten en Palestina verlosten met hun zielen op deze dag . “[Facebook-pagina van Fatah Central Committee-lid Tawfiq Tirawi, 10 april 2020]

Fatah, waar Abbas voorzitter van is, plaatste dezelfde afbeelding tweemaal met verschillende tekst:

Van links naar rechts Kamal Nasser, Kamal Adwan en Abu Yusuf Al-Najjar.

Tekst op foto: “De martelaren
Muhammad Al-Najjar, Kamal Adwan en Kamal Nasser
die door Israëlische Mossad op 10 april 1973 in Beiroet zijn vermoord”
[Officiële Facebookpagina van Fatah, 10 april 2020]