Na opnieuw tientallen branden valt IDF Gaza aan

Screenshot Channel 13 nieuws

Nadat dinsdag opnieuw tientallen branden in zuid Israël ontstonden door ballonnen met brandende objecten en explosieven vanuit Gaza heeft de IDF in de vroege ochtenduren van dinsdag aanvallen uitgevoerd op ondergrondse tunnels van Hamas en andere militaire objecten.

De aanvallen op ondergrondse tunnels en andere militaire objecten van Hamas werden uitgevoerd door tanks en vliegtuigen en verliepen volgens het leger succesvol.

Maandag bezocht minister van Defensie Gantz zuid Israël en bracht daarbij een bezoek aan een aantal Ion Dome posten.

Minister Gantz met soldaten bij een Iron Dome<br />

De minister van Defensie bezocht de Iron Dome-batterijen met het hoofd van de luchtverdedigingsdivisie van de Israel Defense Forces, Brig. Gen. Ran Kochav.

“De leiders van Hamas moeten het weten dat wanneer ballonnen aan onze zijde ontploffen, de explosies aan hun zijde veel pijnlijker zullen zijn”, zei Gantz.

Iedereen doet geweldig werk om de zuidelijke gemeenschappen en het luchtruim van Israël te beschermen. We zijn niet bereid om raketten, explosieve ballonnen of enige schending van onze verdediging te accepteren. Zolang het duurt, zullen we blijven handelen en reageren ”, voegde hij er aan toe.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)