Palestijnen smokkelen sperma uit Israëlische gevangenissen

Screenshot YouTube

De Israëlisch-Arabische terrorist Walid Daqqa, die in 1984 deelnam aan de ontvoering en moord op een Israëlische soldaat, verwekte een kind door sperma uit de Israëlische gevangenis te laten smokkelen, meldt Palestinian Media Watch (PMW).

Daqqa en vier andere terroristen – Ibrahim Bayadseh, Ibrahim Abu Mukh en Rushdi Abu Mukh – die de Israëlische soldaat Moshe Tamam hielpen vermoorden, hebben tot nu toe tijdens hun gevangenschap een riant salaris van de Palestijnse Autoriteit (PA) ontvangen. Maar liefst 1.561.500 shekel, omgerekend circa 390.000 euro.

Daqqa is niet de enige gevangene die zijn sperma naar buiten heeft gesmokkeld om een ​​kind te verwekken en zal zeker niet de laatste zijn.

Om andere gevangenen aan te moedigen hetzelfde te doen, vestigt de Palestijnse televisie de aandacht op dit fenomeen door de moeders te interviewen en de resulterende nakomelingen te filmen.

Geïnterviewd op PA TV verklaarde de vrouw van de terrorist, Sana’a Daqqa, dat haar moordenaar-echtgenoot door de geboorte van Milad “zichzelf uit de gevangenis heeft bevrijd”:

Officiële PA TV-presentator: ‘Laten we terugkeren naar Sana’a Daqqa (dwz de vrouw van de terroristische gevangene Walid Daqqa), zodat we de mooie Milad kunnen zien. We willen Milad alleen in beeld zien, zodat Walid haar nu voor het eerst het programma Giants of Endurance kan zien, ondanks de bezetting en de wreedheid van de bezetting, ‘zei de commentator van het programma, wijzend op het idee dat Daqqa kijkend naar het programma zijn dochter kan zien. “We zien nu Milad. Walid Daqqa ziet je nu. We sturen hem alle liefde en zegeningen in de Gilboa-gevangenis.’

Vrouw van moordenaar Walid Daqqa, Sana’a Daqqa: “We denken dat Walid zich feitelijk uit de gevangenis heeft bevrijd door de geboorte van Milad … Dit is de grootste overwinning en uitdaging … Ik wil PA TV bedanken, en ook jou, gastheer Samer, want zonder PA TV had Walid de geboorte van Milad niet kunnen volgen en zien.’ [Official PA TV, Giants of Endurance, May 22, 2020]

Onlangs vertelde een presentatrice in het programma The Giants ook over de “vreemde” en “moeilijke” reis die het gesmokkelde sperma aflegt uit de gevangenis naar de medische kliniek waar de vrouw van de terroristische gevangene wordt geïnsemineerd:

Officiële PA TV-presentator: “Ons onderwerp van vandaag is een beetje vreemd en maakt ons tegelijkertijd verdrietig en gelukkig: gesmokkeld sperma, dat door vreemde stations gaat en begint met de eerste en moeilijkste stap, namelijk het smokkelen van dit sperma uit de gevangenis … Vervolgens door de controleposten van de bezetting – checkpoint na checkpoint – en het sperma reist door steden en dorpen totdat het de medische kliniek bereikt die gespecialiseerd is in inseminatie. Het wordt ingebracht in de vrouw van de gevangene die het sperma over het gevangenis hek smokkelde om een ​​zwangerschap te bewerkstelligen. De vrouw van de heroïsche gevangene draagt ​​het kind van morgen in haar schoot, een van de verwachtingen van Palestina.’ [Officiële PA TV, The Giants , 24 juli 2020]

Als onderdeel van dit programma werd PA TV ook de vrouw van Nasr Abu Hmeid geïnterviewd, een lid van de Tanzim (een terroristische factie van Fatah) die momenteel vijf opeenvolgende levenslange gevangenisstraffen uitzit voor zijn aandeel in wapenhandel en twee terreuraanslagen waarbij 4 mensen werden vermoord.

Ala ‘Abu Hmeid: “Ik ben Ala”, de vrouw van gevangene Nasr Abu Hmeid (dwz terrorist, betrokken bij moord op 4) die werd veroordeeld tot 5 levenslange gevangenisstraffen … Ik heb drie [kinderen]: 19 jaar -oud Raed, 18-jarige Aed en 1-jarige Yaman [geboren uit] gesmokkeld sperma. Het is een heel goed gevoel, heel bijzonder … [Nasr] zag hem op [PA] TV en ik nam hem een ​​keer mee voor een bezoek, de eerste keer dat ik hem bezocht in de Ashkelon Gevangenis waar Nasr is. De gevangenisdirectie liet Yaman niet binnen omdat ze wisten dat Nasr al vele jaren [in de gevangenis] zat, en waar kwam deze baby vandaan? Na het lijden en nadat Nasr veel met het management had gesproken, met de gevangenisbewaker, zijn we erin geslaagd en kregen we [Yaman] binnen, en [Nasr] zag hem van aangezicht tot aangezicht en was echt gelukkig.” [Officiële PA TV, The Giants , 24 juli 2020]

Toen haar zoon werd geboren, zei de moeder dat ze blij was dat ze op deze manier een kind ter wereld had gebracht – ‘in weerwil van de joden’.

Het kind is de kleinzoon van Um Hmeid, de nummer één terreurmoeder van de PA . Ze heeft zes terroristische zonen die aan talloze terreuraanslagen hebben deelgenomen en minstens tien Israëliërs hebben vermoord.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)