Hamas TV: “Joden haten Arabieren en willen ze doden”

Scene Hamas tv programma.

Hamas gebruikt zijn tv-kanaal om Joden te demoniseren en om zijn antisemitische en anti-Israëlische boodschappen te promoten, zoals opnieuw blijkt uit een recente aflevering van een tv-serie waarin Hamas Joden portretteerde als inherente haters van alle Arabieren, daarbij suggererend dat Joodse ouders deze haat aan hun kinderen leren.

In een scène uit de tv-serie Self-Sacrificing Fighter (Fida’i) zit een joods gezin bij het ziekenhuisbed van een familielid te bespreken wie hem mogelijk heeft verwond. Ze komen tot de “conclusie” dat dit alleen een Arabier kon zijn. De zoon roept uit dat hij “Arabieren haat” en “hen wil doden”. Zijn verklaring krijgt onmiddellijke steun van de volwassen familieleden: “We haten allemaal Arabieren”:

Ultraorthodoxe joodse vrouw: “Je weet niet wie je heeft geslagen?”
Uri: “Nee, het was nacht en de persoon die me sloeg ging weg. Ik wil weten wie het was.”
Man: “Uri, vermoed je iemand?”
Uri: “Niemand in het bijzonder. Maar ik wil weten wie Uri zou durven slaan. Absoluut iemand uit de smerige buurt. “
Kind: “Absoluut een Arabier. Ik haat Arabieren. Ik wil ze vermoorden! “
Man: “Mijn beste Noam, ik wil dat je zo bent. Je moet Arabieren altijd haten. Ons hele leven haten we Arabieren. We houden niet van Arabieren. “
Vrouw: “We haten allemaal Arabieren, schat. Wij allemaal.”

[Bron: Al-Aqsa TV, 29 augustus 2020]

Bekijk de video die Palestinian Media Watch (PMW) naar buiten heeft gebracht, een NGO die Palestijnse demonisering van Joden in media al decennia monitort en documenteerd.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)