Made in Israël ‘Feel Good’ mondkapje

Modellen Annaelle Sallem en Gal Harush dragen de THE BOD mondkapjes. Foto The BOD

De zussen Sarina en Rachel Rofe, opgegroeid in Hong Kong en nu woonachtig in Israël, zijn een online winkel The BOD begonnen om de erfenis voort te zetten van hun moeder die ze negen jaar geleden verloren. 

Ze was de ultieme pleitbezorger voor de “Feel Good, Do Good” levensstijl, vertelde Sarina Rofe aan NoCamels, en het mantra is het ethos en de drijvende kracht achter het kledingmerk van de zusters geworden.

The BOD, wat staat voor The Board of Directors, begon hun missie van comfort, gemak en individualiteit door het creëren van diverse en verstelbare jumpsuits, die ze pakken noemden. Mondkapjes zaten niet in hun oorspronkelijke plan, maar de zusters zagen er behoefte aan na het uitbreken van de coronavirus pandemie.

Rofe zegt dat ze thuis een voor een mondkapjes begonnen te naaien en vervolgens in volle productie gingen, met behulp van de meest duurzame methoden die ze konden vinden, wat betekende dat er overgebleven stukken jumpsuitmateriaal voor werden gebruikt, die anders zouden worden weggegooid.

De mondkapjes, die verkrijgbaar zijn in prints als Citrus Dion, Geo en Polka de Pink, zijn dubbellaags, wasbaar, herbruikbaar en gemaakt van katoen of rayon. Ze zijn te koop voor $15 voor één mondkapje of $40 voor een pakket van drie en zijn via deze link te bestellen.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!