VidiPlus uit Israël komt met presentatiesoftware om Zoom vermoeidheid te voorkomen

Screenshit VidiPlus

Met het uitbreken van de Covid-19-pandemie kwamen persoonlijke ontmoetingen tot stilstand en werd virtueel zakendoen de nieuwe norm.

Maar platforms voor videoconferenties kunnen de persoonlijke ervaring niet volledig vervangen, vooral niet voor verkoopprofessionals die vaak meerdere persoonlijke vergaderingen en boeiende, veelzijdige product demonstraties nodig hebben voordat ze een verkoop sluiten, aldus ISRAEL21C.

Bovendien lijdt bijna iedereen inmiddels aan Zoom-vermoeidheid.

Maar hier komt het in Tel Aviv gevestigde VidiPlus om de hoek kijken, dat net uit het ‘verborgene’ kwam met platformonafhankelijke, virtuele presentatiesoftware om videoconferenties aantrekkelijker te maken met 3D-beelden, diavoorstellingen, webbrowsers en video’s die in realtime naast de presentator in hetzelfde frame verschijnen.

Presentatoren kunnen alle visuele inhoud slepen en neerzetten in live-video conferenties en in realtime communiceren zonder uit het zicht te verdwijnen. Ze kunnen hun ruimte personaliseren door een bedrijfslogo, functietitel, merkkleuren of symbolen toe te voegen.

“Virtuele communicatie is blijvend, maar Zoom-vermoeidheid hoeft niet”, aldus VidiPlus CEO en oprichter Dror Benjamin.

“VidiPlus kan naadloos worden geïntegreerd in elk videoconferentieplatform met camera en kan B2B-verkoop en -ondersteuning helpen om weer persoonlijk, comfortabel en productief te zijn.”

VidiPlus ondersteunt webformaten op Windows-apparaten zoals Zoom, Teams, Webex, Google Meet, BlueJeans, Lifesize en WhatsApp desktopvideogesprekken, waardoor gebruikers afbeeldingen of volledige pagina’s van elke online site kunnen importeren.

Benjamin, die ook oprichter is van Arcreative Media voor 3D-animatie van medische apparatuur, richtte VidiPlus op in 2020.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)