Kosjere cateraar wint tweede prijs in nationale competitie

Roland Vos Catering & Events heeft vorige week de (gedeelde) tweede prijs behaald in de competitie om de National Catering Award 2004 categorie partycatering.

Roland Vos, eigenaar en naamgever van het bedrijf, heeft ruim twintig jaar ervaring als professioneel, allround organisator van alle mogelijke evenementen. Naast zijn opleiding heeft hij zijn befaamde gastheerschap opgedaan in de top van de hotellerie en restaurants in groot-Amsterdam: het Amstel Hotel, Hotel de l’Europe, Alliance Restaurant Molen de Dikkert en Parkrestaurant Het Rosarium behoren tot zijn vroegere werkgevers.

Met zijn bedrijf "Roland Vos Party Organisatie" organiseerde hij van 1985 tot 1990 talloze parties in binnen- en buitenland. Ook heeft hij 10 jaar in het Joods Historisch Museum in Amsterdam de totale horeca verzorgd, inclusief de exploitatie van het MuseumCafé, en organisatie van alle evenementen zoals openingen van nieuwe tentoonstellingen, jubilea, boekpresentaties, uitreikingen van bijzondere onderscheidingen etc.

Tevens heeft hij in opdracht van een aantal vooraanstaande instellingen in 1999 het multifunctionele Joods Jongeren Centrum opgezet (het bijbehorende kosjere (ort) restaurant NasjViel is eind 2003 gesloten). De renovatie/verbouwing van het betreffende pand, de inrichting, het ondernemingsplan en het management gedurende het eerste jaar hebben vooral dankzij zijn tomeloze inzet, vindingrijkheid en enthousiasme geleid tot het totstandkomen van een succesvol project.

Op de website van het bedrijf is, naast foto’s en allerlei zakelijke gegevens, een selectie anecdotes en bloopers bijeengebracht die een vemakelijke kijk bieden op twintig jaar werken in de organisatie van feesten en partijen.

Advertentie (4)