Ivriet in vijf dagen

Een stoomcursus Ivriet: in korte tijd de eerste beginselen van het Ivriet onder de knie krijgen (beginners) of je kennis in korte tijd een stuk verbeteren (licht-gevorderden en gevorderden), dat is een wens van velen. Crescas biedt nu een korte, intensieve cursus, waarvoor u geen vakantiedagen hoeft op te nemen.

Tot nu toe was een stoomcursus alleen mogelijk in Israël, bijvoorbeeld door deel te nemen aan een zomer-oelpan. Maar daarvoor moet je een vakantie opofferen, of in ieder geval een deel van een vakantie. Crescas biedt nu een korte, intensieve cursus, waarvoor u geen vakantiedagen hoeft op te nemen. Deze cursus wordt geheel in ‘vrije’ uren gegeven, gebruik makend van Hemelvaartsdag (donderdag 17 mei) en de voorafgaande zondag (13 mei).

Beginners, lichtgevorderden en gevorderden

Gelijktijdig wordt les gegeven op drie niveaus.
beginners
Om aan deze cursus deel te nemen, dient u alleen het Hebreeuwse alfabet te
beheersen. Als u het Hebreeuwse alfabet niet kent, maar toch aan deze  cursus     wil deelnemen, neemt u dan telefonisch contact met ons op (020-6402380).
Aan het eind van de cursus bent u in staat om eenvoudige, gevocaliseerde teksten
te lezen en een elementaire conversatie te voeren.
(licht-)gevorderden
Aan deze cursus kunt u deelnemen als u werkwoorden kunt gebruiken in de
tegenwoordige tijd en zelfstandige naamwoorden gemakkelijk herkent als
enkelvoud/meervoud, mannelijk/vrouwelijk, etc.
Aan het eind van deze cursus heeft u uw woordenschat vergroot, kunt u
gemakkelijker converseren en kunt u werkwoorden in de verleden tijd gebruiken. Als u twijfelt of dit niveau voor u geschikt is, neemt u dan telefonisch contact met
ons op (020-6402380).
gevorderden
Op dit niveau kunt u meedoen als u de tegenwoordige tijd goed beheerst en
enigszins vertrouwd bent met de verleden tijd. Aan het eind van deze cursus kunt u werkwoorden gebruiken in de tegenwoordige tijd en de verleden tijd en heeft u een begin gemaakt met de toekomstige tijd. Uiteraard heeft u uw woordenschat verder vergroot. Als u twijfelt of dit niveau voor u geschikt is, neemt u dan telefonisch contact met ons op (020-6402380).

Waar?
Alle lessen worden gegeven in Amsterdam, in het Moadon van Bné Akiwa,
Kalfjeslaan 376. Een routebeschrijving vindt u  op onze website (www.crescas.nl).

Lesdagen en –tijden
De cursussen worden geheel in vrije uren gegeven. Verdeeld over 5 dagen hebben we 23 uren beschikbaar. Rekening houdend met 3 uren voor lunches en pauzes, zal de netto-lestijd circa 20 uren bedragen. De dagen en tijden zijn:
zondag 13 mei                10.00 – 17.00 uur
maandag 14 mei                19.00 – 22.00 uur
dinsdag 15 mei                19.00 – 22.00 uur
woensdag 16 mei                19.00 –  22.00 uur
donderdag 17 mei (Hemelvaartsdag)     10.00 – 17.00 uur

Docenten
De cursussen worden gegeven door gekwalificeerde, ervaren docenten, die behoren tot het vaste docentencorps van Crescas. Zij hebben ofwel Ivriet als moedertaal, ofwel een universitaire studie Hebreeuws gevolgd. De b

Advertentie (4)