Hoe Donald Trump over Israël denkt in zijn eigen woorden

Donald Trump en IsraelEen overgrote meerderheid van de Amerikaanse Joden zal morgen bij de verkiezingen van de Verenigde Staten traditiegetrouw stemmen op de democratische presidentskandidaat: Hillary Clinton. De Clintons staan bekend als vrienden van Israel en krijgen veel steun van Joodse prominenten.

De positie van Donald J. Trump ten opzichte van Joodse staat is minder bekend. Hoe denkt de Republikeinse presidentskandidaat over Israel?

In onderstaand filmpje hoort u van Donald Trump zélf wat hij Israël vindt, maar ook van zijn dochter Ivanka, die in 2009 is bekeerd tot het Jodendom, en een modern orthodoxe levenstyle erop nahoudt, met haar partner Jared Kushner en hun drie kinderen.

Chelsea Clinton, dochter van Hillary, is ook getrouwd met een Joodse partner genaamd Marc Mezvinsky.

 

Advertentie (4)