Israëlisch bedrijf lanceert applicatie om app op maat te bouwen

Screenshot monday.com

Monday.com, wereldleider in projectmanagementplatforms en een van de meest waardevolle startups van Israël, heeft een nieuwe applicatie gelanceerd om zelf aangepaste apps te bouwen.

Het in 2012 opgerichte Monday.com biedt producten voor het beheren van workflows voor teams, voor het volgen van projecten, verkopen, marketingcampagnes en werving van werknemer. Het Israëlische miljardenbedrijf heeft meer dan 100.000 klanten in 180 landen.

Hoewel niet specifiek gemaakt voor het werken op afstand, werden veel van de tools van het bedrijf opnieuw voor deze behoefte ingericht, aangezien landen over de hele wereld lockdowns opleggen om de uitbraak van het coronavirus in te dammen. Sinds het begin van virus pandemie heeft het bedrijf een toename van 37% in registraties ervaren.

“We hebben een werkbesturingssysteem dat tot doel heeft elk team vanuit elke branche te helpen hun doelen te bereiken en beter samen te werken”, vertelde Tal Haramati, de technische leider van monday.com, aan The Jerusalem Post. “Het feit dat zoveel teams ons voor zoveel verschillende doeleinden gebruiken, is zowel onze grootste kans als onze grootste uitdaging.”

Nadat in de afgelopen jaren is gewerkt aan het bouwen van de infrastructuren om hun klanten een breed scala aan instrumenten te bieden, met hun nieuwe Apps Framework, kan elke ontwikkelaar zijn eigen bouwstenen maken, nieuwe tools en applicaties integreren, nieuwe gepersonaliseerde visualisatie modi produceren en de service daarom volledig aan elke specifieke behoefte aanpassen.

“Op deze manier hopen we onze huidige en toekomstige klanten extra waarde te bieden om hun doelen te bereiken,” voegde Haramati eraan toe. “Alle ontwikkelaars hebben nu dezelfde mogelijkheden als onze interne ontwikkelaars. Bovendien kunnen ook mensen die niet zo technisch onderlegd zijn van deze nieuwe aanpak genieten, zowel door toegang te krijgen tot wat programmeurs bereiken, als door iemand in dienst te nemen om een ​​specifiek product voor hen te maken. ”

In de toekomst zullen apps die voor het grote publiek van de gebruikers van het bedrijf zijn gemaakt, worden aangeboden via een marktplaats op het platform, die later in het jaar zal worden gelanceerd.

Het nieuwe Apps Framework is de afgelopen weken getest door de R&D teams van Monday.com en vervolgens tijdens een workshop met geselecteerde partners en klanten, waaronder KPMG, Synolia, Cloud Concept en JT’s Cloud.

Advertentie (4)