Seizoen 3 van Shtisel is nu op Netflix

Screenshot YouTube

Velen hebben er lang op zitten wachten, maar vanaf vandaag is het zover, seizoen 3 van de populaire serie Shitsel is vanaf donderdag 25 maart te zien op Netflix.

De productie van het seizoen begon na de eerste COVID-19-lockdown van Israël vorig jaar, en de show is net klaar met vertoning op de Israëlische tv. Het verhaal begint vier jaar na de afsluiting van de gebeurtenissen van het vorige seizoen.

De eerste twee seizoenen van de show, die leden van een orthodoxe familie in Israël volgt, werden populair bij publiek over de hele wereld, joods en niet-joods, nadat de door de Israëlische zender YES uitgezonden serie door Netflix werd gedistribueerd. Het derde seizoen wordt voor het eerst gebrandmerkt als een Netflix Original.

“Dit seizoen werd mogelijk gemaakt dankzij de liefde en steun die we kregen van fans en kijkers over de hele wereld”, zei producer Dikla Barkai in een persbericht. “We zijn heel blij dat we de familie ‘Shtisel’ op tijd voor het Pascha in de warme omhelzing van het wereldwijde publiek kunnen brengen.”

We gaan niet teveel verklappen over het derde seizoen, maar seizoen 3 laat nog steeds zien dat verdriet net zo goed deel uitmaakt van deze haredi-gemeenschap – en die van ons – als al het andere.

Bovendien begint de buitenwereld de insulaire gemeenschap binnen te dringen en gaan de verhaallijnen over onvruchtbaarheid en draagmoederschap, intimidatie en annulering van cultuur, depressie en psychische aandoeningen, kinderzorg, genderrollen en liefde.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)