Livescores Joodse EK Voetbalpool (Juni/Juli 2021)

Op deze pagina vind je vanaf de start van het EK 2020 (gehouden in 2021) elke dag (behalve op sjabbat) de laatste standen van de Joodse EK voetbalpool, georganiseerd door Bendigamos. Wie voorspelt de voetbaluitslagen het beste en wie mag zich de komende jaren de “Beste Joodse Bondscoach aan wal” noemen? De Inschrijving in inmiddels gesloten.

^^Voor puntentelling zie onderaan de pagina^^

Top 5 (Met ingang van 16 juni 2021 om 22.59u, inclusief bonuspunten)

GOL!104
Tamarq103
Alumit100
Talie98
Kosjer spek en bonen74

Wie kan er meedoen?

Gratis voetbalpools mogen in Nederland openbaar worden aangeboden. Je kan bij ons ook tegen betaling meedingen naar prijzen. Betaalde deelname is daarom beperkt tot iedereen die is aangesloten bij een Joodse organisatie en de lezers van Joods.nl .

Wat kan je ook alweer winnen?

Behalve de titel “Beste Joodse Bondscoach aan wal”, zijn er verschillende mooie prijzen te verdienen. Degene met de meeste punten wint €100 plus 50% van alle inschrijfgelden*. De nummer twee wint €50 plus 25% van alle inschrijfgelden. De nummer drie krijgt onderstaande coole voetbalkeppel!

Image 1 - Football suede kippah Jewish Kippot, cupples, Yamaka (Yarmulkes) Ideal gift NEW
Een van de prijzen bij de Voetbalpool

*Vanaf €454 dient de winst bij de Belastingdienst aangemeld te worden en moet kansspelbelasting worden ingehouden. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Bij een gedeelde eerste plaats (wat zeer onwaarschijnlijk is) wordt het prijzengeld van de eerste twee plekken verdeeld. Alleen deelnemers woonachtig in Nederland kunnen meedingen naar de prijzen.

Kan ik nog meedoen?

Je kan nog meedoen tot en met dinsdag 15 juni om middernacht, maar je kan wedstrijden alleen voorspellen totdat de wedstrijd begint. Hoe later je instapt, hoe minder wedstrijden je hebt om punten mee te verdienen.

Inschrijving is gesloten

Veel succes!

Puntentelling:

Poulefase

In de poulefase kan je met élke wedstrijd punten verdienen door de uitslag juist te voorspellen. Per wedstrijd zijn maximaal 15 punten te verdienen. Je krijgt punten voor:

 • Juiste winnaar of gelijkspel (7 punten)
 • Aantal doelpunten thuisteam correct (3 punten)
 • Aantal doelpunten uitteam correct (3 punten)
 • Een bonus voor als je de complete uitslag correct hebt (2)

In totaal kan je op deze manier dus 15 punten per wedstrijd verzamelen!

Knock-outfase

 • Per juist voorspelde kwartfinalist (15 punten)
 • Per juist voorspelde halve finalist (30 punten)
 • Per juist voorspelde finalist (50 punten)
 • Juiste WK Winnaar (100 punten)
 • Extra: Topscorer WK (25 punten)

Bonuspunten

Bonuspunten maken deze pool extra leuk! Je kan in de pool bonuspunten verdienen door voor elk van onderstaande drie categorieën een team te kiezen. Je team verzamelt punten in alle EK-wedstrijden van dit team.

 • Goocheme goaltjesdieven: Je verdient 1 punt per doelpunt dat dit team maakt
 • Versjteerde verdediging: Je verdient 1 punt per tegendoelpunt dat dit team incasseert
 • Knurftige kaartenverzamelaars: Je verdient 1 punt per gele kaart dat dit team incasseert en 2 punten voor een rode.

Veel plezier!

Advertentie (4)