Amsterdam Dance Event (ADE): DJ Hevi Levi

Door heel Amsterdam worden van woensdag tot en met zondag feesten georganiseerd. Niet alleen in het centrum van Amsterdam kun je terecht voor een mooie avond uit, maar ook op festivallocaties als de Gashouder, Ziggo Dome, NDSM-werf, Warehouse Elementenstraat en RAI vinden er veel events plaats. Voor het eerst zal nu ook de bekende Israëlische DJ Hevi Levi acte de presence geven. De populaire DJ uit Israel is inmiddels al wereldberoemd en zal onder grote belangstelling zijn muziek nu ook in Nederland ten gehore gaan brengen.

“In een interview met de redactie vertelt hij ons: “Ik ben DJ en muziekproducer in Tel Aviv. Al 25 jaar geleden ben ik begonnen en ik heb op grote festivals gespeeld, waaronder Tomorrowland, Escape, Sensation Futurama, Pascha enz. Ik heb de Joy Group opgericht en ben een eigen platenlabel begonnen, en ook een school voor DJ’s. Mijn grootste inspiratie was Pink Floyd en ik ben een grote bewonderaar van Tiesto en Armin van Buuren. Ik probeer echter wel mijn eigen muziek te behouden. Mijn muziek is soms vrolijk, maar kan ook vaak donker zijn, toch probeer ik muziek te maken voor de dansvloer, muziek voor het grote publiek. Mijn laatste project – No landing gear – is een reis door de tijd en de ruimte en bevat zeer futuristische muziekstukken met stukjes uit de 90’er jaren, we maken er het beste en mooiste van. Ik besteedt erg veel tijd aan mijn label Joy, samen met vele artiesten. Daarnaast heb ik mijn wekelijkse radio show en dat vind ik erg leuk om te doen. Ik luisterde als een van de eersten naar elektronische muziek, Pink Floyd en Depeche mode, lang voordat deze muziek internationaal bekend en geaccepteerd werd. Ik heb gediend in de IDF in een special forces unit, daarna ben ik computer technologie gaan studeren en nu ben ik erg happy met mijn carrière als DJ. Mijn liefde lag en ligt nu nog steeds muziek, vandaar dat ik met spanning uitkijk naar het ADE (Amsterdam Dance Event), een prachtige happening in een van de mooiste en meest indrukwekkende steden van de wereld. Geloof in wat je doet en laat je niet afleiden; de meeste mensen doen wat ze moeten en niet wat ze willen. Leer te begrijpen wat je wil en voer het elke dag weer uit.”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)