Doneren

Wie zijn wij en wat is ons doel?

Joods.nl is een non-profit organisatie die zich tot doel heeft gesteld om middels objectieve en onafhankelijke verslaggeving over Israël en de joodse gemeenschap u het nieuws te brengen zoals het werkelijk is. Waarbij wij diezelfde joodse gemeenschap willen voorzien van een krachtige stem.

Goed nieuws! Nieuw logo, nieuwe website…

De afgelopen tijd heeft een team van vrijwilligers hard gewerkt om Joods.nl een nieuw uiterlijk te geven. Het eerste resultaat zie je hierboven, het vernieuwde logo.

De geheel vernieuwde website is zo goed als klaar om jou van nieuws te voorzien uit Israël en de joodse gemeenschap. Met o.a. rubrieken met achtergrondinformatie en opinies van bekende journalisten. Ook podcasts en video’s zullen plaats krijgen op de vernieuwde website.

Bijdragen?

Tot op heden werd Joods.nl financieel gesteund door een kleine, maar trouwe groep bezoekers. Onze ambitie is om Joods.nl naar een hoger plan te tillen, maar dit betekent ook dat wij meer donateurs nodig hebben..

Je kunt ons helpen joods.nl uit te bouwen tot dé website voor iedereen die eerlijk en objectief nieuws verwacht over Israël en de joodse gemeenschap.

Hoe?

Je kunt ons maandelijks steunen óf een eenmalige gift overmaken. Het bedrag bepaal je zelf. Elke donatie is welkom. Een klein bedrag is heel mooi, een groot bedrag is natuurlijk nog mooier!

Donaties gebruiken wij uitsluitend t.b.v. onze website, het produceren van meer content en marketingkosten. En doneren kan simpel met bijvoorbeeld iDeal of met je Credit Card.

Op een andere manier bijdrage aan joods.nl?

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Laat ons weten hoe je ons wilt helpen via het contactformulier op onze website

Dank je en mazzeltof! 🙂

[rfmp id=”12512″]