Disclaimer

ALGEMEEN

Joods.nl is een onafhankelijk medium dat zich richt op het publiceren van content over Joods Nederland, Jodendom en Israël.

Wij spreken niet uit naam van enige Joodse organisatie en/of gemeenschap.

Algemene VoorwaardenPrivacyverklaringCookiebeleid

AUTEURSRECHT

Op alle content van joods.nl berust auteursrecht. Het is alleen toegestaan om deze content te kopiëren, publiceren en/of anderszins te verpreiden met gebruikmaking van bronvermelding ‘Joods.nl’ en hyperlink naar ‘https://www.joods.nl’.

INHOUD ARTIKELEN

Aan de content op deze site zijn redelijkerwijs de grootst mogelijke aandacht besteed. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat alle informatie voor 100% correct is. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan teksten op joods.nl. Wel kunt u ons wijzen op  onjuistheden door dit te raporteren via ons contactformulier.

Joods.nl draagt alleen inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de bijdragen die door de redactie of het bestuur van joods.nl zijn geschreven (auteur: “De Redactie”). Opinies op deze site van schrijvers en columnisten, zijn uitsluitend voor rekening van de betreffende auteur. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze artikelen, uitsluitend voor de keuze om deze te plaatsen.

WIJZIGINGEN

Joods.nl behoudt zich het recht voor deze disclaimer te herzien. Alle bezoekers zijn gehouden de consequenties van dergelijke revisies te aanvaarden. U dient daarom deze pagina iedere keer te bezoeken wanneer u joods.nl website bezoekt, om de huidige voorwaarden vast te stellen waar u zich aan dient te houden.

CONTACT

Wij stellen uw feedback over onze disclaimer op prijs. Om contact met ons op te nemen kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Laatste update: 22 mei 2018