Joodse humor

joodse humor sam en moosHet nieuwe initiatief van Leo Groenteman en Michel de Hond met Joodse humor op internet is reeds een groot succes. Binnen enkele dagen heeft de Facebook pagina meer dan 1000 likes en de website www.joodsehumor.nl zal binnenkort gelanceerd worden. In de nabije toekomst zal Joodse humor tevens regelmatig gezellige activiteiten organiseren in het theater met moppentoppers en stand up comedy. Bezoek snel Joodse humor op Facebook en LIKE de pagina!!!

Leo en Michel over het Joodse humor project:

In een tijd waarin we sociaal, economisch en financieel onder druk staan kunnen we een lach, een glimlach en een schaterlach best gebruiken, wij weten en dat hebben wij uit diverse bronnen bevestigd gekregen, dat er een grote behoefte bestaat aan een stukje gezelligheid. Daarom hebben wij , Michel de Hond (moderne humor) en Leo Groenteman (ouderwetse humor) gemeend een Facebookpagina Joodse Humor te starten. In de hoop dat u dit leuk gaat vinden en dit op de pagina als zodanig dan ook kenbaar gaat maken en de pagina gaat delen, gaan wij met veel plezier u trakteren op : moppen, filmpjes, anekdotes enz. U mag ook bijdragen, graag zelfs!

Maak zelf een filmpje en vertel een mop, of poseer en laat een ander filmen. Iedereen kan en mag meedoen, kinderen ook, hoe meer zielen , hoe meer vreugd. Een blooper, een anekdote, een verhaal….zet het op film en stuur het naar ons: info@joodsehumor.nl wij gaan het beoordelen en evt. plaatsen!

Advertentie (4)