David Beesemer zal vlag dragen Maccabiade

2015-07-13 david beesemer maccabi nederland

Het Maccabi Games Comite heeft aangekondigd dat David Beesemer de vlag zal dragen voor de Nederlandse delegatie bij de openingsceremonie van de Europese Maccabiade Games 2015 in Berlijn.

David Beesemer heeft zich de afgelopen 5 jaar als voorzitter met hart en ziel ingezet voor Maccabi Nederland. Samen met zijn bestuur heeft hij van alle Maccabi’s in Nederland een hechte familie weten te maken. Maccabi is onder Davids leiding een van de meest succesvolle joodse organisaties in Nederland geworden. Davids tomeloze inzet voor Maccabi is instrumenteel voor dit succes.

De Nederlandse delegatie van de Europese Maccabi Games 2015 bestaat uit meer dan 110 deelnemers. Het dames en heren voetbal team, de zaalvoetballers, het dressuur team, de bridgers en marathon lopers, tennissers en het heren en dames hockey team, zijn klaar om hun sportieve prestaties aan de vele duizenden deelnemers en toeschouwers te tonen.

Advertentie (4)