Benefietconcert van Save a Child’s Heart

save-child-hart-concertgebouw-kinderen-israelOp 1 februari vindt het unieke benefietconcert ‘Symphony of the Heart’ van Save a Child’s Heart The Netherlands plaats in Het Concertgebouw te Amsterdam.

Tijdens Symphony of the Heart werken bijzondere artiesten als Ellen ten Damme, Lavinia Meijer, Rosanne Philippens en Carel Kraayenhof samen met de sensationele Israëlisch-Iraanse zangeres Rita en het pop-fenomeen Asaf Avidan . Het Ricciotti Ensemble en de BBC-presentator Ikenna Azuike de verbindende factor zijn. Speciale gast is schrijfster Anna Enquist.

Het Concertgebouw stelt de Grote Zaal belangeloos ter beschikking voor een eenmalig en uniek galaconcert. De opbrengst van dit bijzondere concert komt volledig ten goede aan Save a Child’s Heart, een medisch-humanitaire organisatie in Israël, die inmiddels het leven van kinderen uit vijftig ontwikkelingslanden heeft gered door hartoperaties.

Kaarten zijn nog beschikbaar voor de mooiste plaatsen vanaf 35 euro (25 studentenprijs) door een e-mail te sturen aan holland@saveachildsheart.com via de Facebook pagina en www.concertgebouw.nl. Komt u allen!

Advertentie (4)