Herman Loonstein: eigenaar HaCarmel wil politie- en camerabewaking

Joodse restaurant HaCarmel opnieuw belaagd.Herman Loonstein, die de familie Baron van koosjer restaurant HaCarmel juridisch bijstaat, heeft zojuist via Twitter laten weten dat zijn client n.a.v. de 2e belaging van zijn restaurant met spoed permanente politie- en camerabewaking wil hebben. De topadvocaat is door zijn client gevraagd om contact op te nemen met de burgemeester.

Sinds 4 december jl, als gevolg van het overlijden van de door Joods Amsterdam geliefde burgemeester Eberhard Van Der Laan, is Jozias van Aartsen (VVD) echter benoemd tot waarnemend burgemeester in Amsterdam. Van Aartsen staat bekend als een man van de softe aanpak.

Als burgermeester van Den-Haag, vond er een Pro-Gaza demonstratie plaats in de stad. Het recht om te demonstreren is een zeer groot goed, echter werd er tijdens deze demonstratie publiekelijk antisemitische leuzen gescandeerd in het Arabisch, waarin werd opgeroepen tot geweld (“Dood aan de Joden”). Ook liepen veel demonstranten met ISIS vlaggen rond, een Islamitische terreurorganisatie.

Van Aartsen oordeelde nadien dat ‘er geen grenzen zijn overschreden’ ondanks dat het tegendeel inmiddels was bewezen.

Advertentie (4)