Help en steun de familie van der Linden

Charles van der linden z.l.

Charles van der Linden (48) (חײם בן אברהם והינדלא) stierf in de nacht van 13 juli plotseling in zijn slaap met achterlating van zijn geschokte en verwoeste vrouw Sagit van der Linden-Cohen, dochters Annabel (13), Emma-Jolie (6) en zijn zoon Elay (11) . Charles was een zeer toegewijde vader, een harde werker en bovenal een trouwe huisvader. Hij zal enorm worden gemist door zijn vrouw, kinderen, moeder, vader, broers, zussen, tantes, ooms, neven en vrienden.

Afgezien van de emotionele pijn is er grote onzekerheid over de financiële situatie van het gezin. Familie en vrienden helpen zo veel als ze kunnen, maar het gezin zal het financieel enorm moeilijk hebben sinds Charles voor het levensonderhoud van het gezin zorgde.

Zijn broer Alexander is deze go-fund pagina gestart om ervoor te zorgen dat zijn vrouw en vooral zijn kinderen dit grote verlies doorkomen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over hun financiële toekomst. Het geld zal voornamelijk worden besteed aan de eerste levensbehoeften en studies voor de kinderen.

Alle hulp wordt enorm gewaardeerd !!

Vrouw en kinderen van Charles van der linden bij zijn graf.

Namens de familie Van der Linden-Cohen – Sagit, Annabel, Elay en Emma-Jolie enorm BEDANKT.

NEDERLANDERS Let op !:
Voor donaties met een anbi status (aftrek belasting) kan men beter zelf rechtstreeks doneren aan
Stichting Gachelet
IBAN: NL49 ABNA 0486 9063 10
tnv Stichting Gachelet voor Weldadigheid en Tora verbreiding onder de NADRUKKELIJKE vermelding Charles van der Linden

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)