Israëlisch bedrijf LeapLearner opent kantoor in Dubai

Foto LeapLearner

Het Israëlische bedrijf LeapLearner heeft bekend gemaakt een kantoor in Dubai te hebben geopend. Leap Learner geeft wereldwijd jongeren onderwijs in programmeren en heeft meer dan 1 miljoen studenten in meer dan twintig verschillende landen.

Het partnerschap brengt 200.000 studenten uit beide landen samen om te werken aan de ontwikkeling van op Python gebaseerde apps. LeapLearner heeft al meer dan 150.000 studenten in Israël en het onlangs geopende kantoor in Dubai werkt aan de uitbreiding van de programmeeronderwijsprogramma’s van LeapLearner in de VAE.

“Door samen te werken met de geweldige studenten van LeapLearner VAE, kunnen onze studenten wereldburgers en boodschappers van vrede worden,” aldus een persbericht van het bedrijf.

Het coderingsonderwijssysteem van LeapLearner biedt scholen en ouders een kant-en-klare oplossing voor K-12-codeeronderwijs, gericht op Python, Blocky en de ontwikkeling van apps.

“We zijn erg verheugd om dit historische vredesakkoord tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten te vieren door middel van samenwerking tussen onze studenten in beide landen”, aldus George Varghese, CEO van LeapLearner VAE.

“Leaplearner leidt de wereldwijde beweging in coderingsonderwijs en we zijn ervan overtuigd dat studenten in de Verenigde Arabische Emiraten en Israël zullen profiteren van dit partnerschap en samen zullen genieten van het leren van app-ontwikkeling”, voegde Varghese er aan toe.

LeapLearner is buitengewoon succesvol geweest in Israël”, zegt Roi Sukenik, CEO van LeapLearner Israel. “We hebben uit de eerste hand gezien hoe onze coderingsonderwijsplatforms studenten in staat stellen om niet alleen uit te blinken in codering, maar ook in wiskunde en probleemoplossing”, aldus Sukenik.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)