Leumi ziekenfonds zet busjes in voor vaccinatie

Foto Leumi

Het ziekenfonds Leumi Health Services heeft de eerst twee van in totaal vier mobiele vaccinatie-eenheden in gebruik genomen waardoor mensen op afgelegen plekken in Israël ook kunnen worden gevaccineerd tegen het coronavirus.

De eerste vaccinatie-bus begon dinsdag met haar activiteiten bij de Leumi kliniek in Ofakim waar honderden mensen werden ingeënt. Een andere bus begon met activiteiten in de Israëlisch-Arabische sector en reed naar Baqa al-Gharbiyye. De overige twee vaccinatie bussen zullen tegen het weekend operationeel zijn.

Als onderdeel van zijn inspanningen tegen de verspreiding van het coronavirus heeft Leumi naast de vier mobiele eenheden in het hele land honderden vaccinatiepunten opgezet in zijn bestaande klinieken.

Foto Leumi

Leumi CEO Haim Fernandes prees de mobiele eenheden en zei: “Vanaf nu biedt Leumi zijn leden een scala aan mogelijkheden met betrekking tot coronavaccins, inclusief vaccinatiepunten en mobiele eenheden.”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)