El Al gaat weer naar Amsterdam vliegen

Ter illustratie. Foto El Al

Goed nieuws voor veel Israëliërs, El Al gaat weer naar Amsterdam vliegen gedurende de maand april, zo maakt Ellen van Gelder van de Israël specialist Reisburo van Gelder in Amsterdam bekend.

De vluchten die gedurende de maand april tussen Tel Aviv en Amsterdam zijn gepland zullen plaatsvinden op 7, 11, 18, 21, 25 en 28 april.

Helaas blijft de Israëlische grens nog voor buitenlanders gesloten vanwege de angst dat coronamutaties uit het buitenland het land inkomen, alleen voor speciale gevallen kan er toestemming worden gevraagd om het land binnen te komen.

Wel kan je zeggen dat er in ieder geval een begin is en hopelijk zullen spoedig ook Nederlandse reizigers richting Israël kunnen vliegen.

Reizigers met een Israëlische ID kaart die in Israël aankomen voor een verblijf van 72 uur of langer, moeten een negatief COVID-19 PCR-testresultaat voorleggen aan het personeel van de luchtvaartmaatschappij. De test moet binnen 72 uur voorafgaand aan het geplande vertrek naar Israël worden afgelegd.

Deze eis geldt voor iedereen, dus reizigers die kunnen aantonen gevaccineerd te zijn, of een bewijs kunnen tonen dat ze hersteld te zijn van COVID-19 en reizigers die niet zijn gevaccineerd.

Reizigers die Israël verlaten kunnen onder andere via Check2fly een sneltest doen.

Contact opnemen met Reisburo van Gelder kan via telefoonnummer 020-6442226 of via de mail: info@reisburovangelder.nl.

Via deze link komt u op de website van de Israëlische overheid met alle informatie en details over reizen naar en van Israël.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)