Israëlische auteur schrijft best verkochte weerwolffantasie

The Millennium Wolves, een meeslepende boekenreeks van Sapir Englard. Foto met dank aan Inkitt via ISRAEL21C

Sienna’s hart klopt sneller als de prachtige, gespierde Alpha dichterbij komt … de iPhone begint te trillen van opwinding terwijl de tekst op het scherm verschijnt. Door op het scherm te tikken om de volgende paragraaf te onthullen laat het stemmingsmuziek los die de escalatie van de stomende liaison benadrukt.

Passend bij de seksuele spanning die in de geschreven scène wordt opgebouwd, trilt een felroze achtergrond in het scherm – om te vervagen op het moment dat Sienna hun passie afremt… voorlopig. Welkom bij The Millennium Wolves, een meeslepende boekenreeks van Sapir Englard uit Israël.

Englard, nu 26, gebruikt de royalty’s om haar studie aan het Berklee College of Music in Boston te financieren. Net als haar personages die wisselen tussen menselijke en weerwolfvormen, is ze zowel een succesvolle auteur als een getalenteerd klassieke pianist.

Tiener auteur

“Ik had het idee voor het Millennium Wolves- verhaal op de middelbare school”, vertelt ze ISRAEL21c. (Link naar het hele artikel)

Sapir Englard. Foto met dank aan Inkitt via ISRAEL21C

Englard groeide op in de Ramat HaSharon en heeft een talent voor talen.

Ze voelde zich aangetrokken tot de Engelse literatuur – met name series met vampier- en weerwolf thema’s, zoals de ‘paranormale romances’ van Nalini Singh. “Ik las op dat moment meer in het Engels dan in het Hebreeuws. Ik voelde de behoefte om op Engels over te gaan omdat het universeler is en ik mezelf beter kon uitdrukken”, zegt ze.

Zoals de meeste Israëlische tieners, vervulde Englard na de middelbare school haar dienstplicht bij de IDF waar ze twee jaar diende. Haar taak was om via schermen in een ‘oorlogskamer’ in de gaten te houden of er verdachte activiteiten in een bepaalde regio plaatsvonden. Gelukkig was haar omgeving vrij rustig. Dus in 2014 gebruikte ze de rustige lange dienstnachten om hoofdstukken van The Millennium Wolves te schrijven.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)