Meet & Greet met schrijfster Zeruya Shalev

Foto-Zeruya-Shalev

Op dinsdagmiddag 5 april zal de Israelische schrijfster Zeruya Shalev in het Joods Historisch Museum een boekpresentatie geven over Pijn(2016), haar nieuwste roman die in april in het Nederlands gepubliceerd zal worden. Na de presentatie zijn er exemplaren van Pijn te koop en is er gelegenheid tot signeren.

Pijn (vertaald door Sander Hoving, april 2016) is een meesterlijke roman over de kracht van een oplaaiende passie, erotiek en zelfbedrog. Zelf overleefde Shalev net zo’n terreuraanslag als ze in deze roman beschrijft. Mede door de intense, emotionele reis die de personages in de roman maken is Pijn zonder twijfel haar meest persoonlijke boek, die tot de laatste pagina boeit en betovert.

 Zeruya Shalev (Israël, 1959) studeerde Bijbelwetenschappen in Jeruzalem en woont en werkt hier nog altijd. Met haar werk als schrijfster en redactrice heeft ze internationale bekendheid verworven. Haar romans Liefdesleven (1997), Man en vrouw (2003), De Tweede familie (2008) en Het hart van de familie (2012) zijn stuk voor stuk internationale bestsellers geworden die oplagen van meer dan vijf miljoen exemplaren bereiken. Haar werk is in meer dan twintig talen vertaald. Shalev is naast David Grossman en Amos Oz de meest gelezen auteur uit Israël.

Locatie: Museumcafé JHM
Toegang: gratis op vertoon van uw entreebewijs voor het Joods Cultureel Kwartier of Museumkaart
Aanmelden gewenst: evenementen@jck.nl
Aanvang: 14.00

Advertentie (4)