Solidair met Joden in Oekraïne?

OekraineDebatHet veelbesproken referendum over het associatieverdrag met Oekraïne – Op 6 april is het zover. Op de avond ervoor organiseert Crescas i.s.m. Nachshon Rodrigues Pereira een debat met interessante sprekers met zoveel voor- als tegenstanders van het verdrag. Verschillende gezichtspunten zullen aan de orde komen en er is volop gelegenheid voor het publiek om in debat te gaan, tijdens het programma én bij de borrel na afloop. Het debat wordt op 5 april gehouden in Buitenveldert vanaf 19:30u. Inschrijven voor deelname is verplicht en kan via info@crescas.nl .

Tijdens het debat zal onder andere worden ingegaan op de gevolgen van het associatieverdrag op de Joodse bevolking in Oekraïne, op de mensenrechtensituatie in Oekraïne en op de relatie van de EU en Poetin met Oekraïne. Dit is de vijfde aflevering van een succesvolle reeks debatten van Crescas onder de naam ‘Debatterij’. De samenwerking met Nachshon Rodrigues Pereira (Masterstudent European Union Studies) komt voort uit een subsidie die hij hiervoor persoonlijk had aangevraagd bij de zogenaamde Referendumcommissie. Deze commissie heft een budget beschikbaar gesteld voor burgers die activiteiten rond het referendum wilden organiseren.

Advertentie (4)