Koop Israëlische wijn bij Israelwinkel.nl

Israelwinkel.nl is een initiatief van Christenen voor Israel (CvI)

Hou jij van wijn? Laat je verrassen door de smaak van Israëlische wijnen. Dit wist je vast al, maar Israëlische wijnen maken tegenwoordig echt indruk.

De wijngaarden uit het beloofde land zorgen tegenwoordig voor de meest geavanceerde en lekkere wijnen. Israël is het land van innovatie en de afgelopen paar decennia is de wijnproductie enorm gemoderniseerd en gegroeid. Tegenwoordig meten de wijnen zich met de top van de wereld. Vanwege de diversiteit in klimaat, de hoogteverschillen, de warme temperaturen en lange zomers, is Israël een ideaal land om druiven te verbouwen. 

Verwen je smaakpapillen met de dieprode wijnen van Barkan of van de aromatische witte wijn van Montfort. Geniet van de complexe geur, de tinteling in je mond en de afdronk. Israël weet echt te verbluffen met de moderne wijnen. Wil jij het hele smaakpalet van wijnen uit proeven? Kies dan een proefpakket met 6 verschillende wijnen! Wil je iemand in het zonnetje zetten? Neem dan een kijkje bij onze luxe wijngeschenken waar al veel mensen heel blij mee zijn gemaakt.

Via deze link komt u in de Israël winkel van Christenen voor Israël.

Advertentie (4)