Het whiskey museum en restaurant in Tel Aviv “the place to go” (video)

Whisky Museum en Restaurant. Foto Whisky Museum

Diep onder de grond onder het Sarona complex in Tel Aviv, en vroeger in gebruik door de Mossad, bevindt zich het grootste whiskey museum ter wereld, gecombineerd met een bijpassend restaurant.

Whisky Museum en Restaurant. Foto Whisky museum

Meer dan 1.000 whiskyvariëteiten die afkomstig zijn uit een indrukwekkend breed scala aan landen staan langs de muren opgesteld, uit de klassieke whisky producerende regio’s zoals Schotland en Ierland, tot distilleerderijen die wat verder weg zijn gelegen zoals in Hong Kong en India. Elke fles die je in het museum ziet, is beschikbaar om te proeven en te kopen.

Daarnaast bezit het whiskey museum een moderne keuken voor het bar-restaurant die gerechten biedt die speciaal zijn ontworpen om de smaak van whisky te accentueren en die passen bij de ambiance van deze ongewone omgeving. Ze omvatten heerlijke stukken gerookt vlees, veganistische gerechten, voorgerechten en verleidelijke desserts gemaakt door eigen banketbakkers.

Onderstaande video van ILTV geeft een kijkje in dit wel heel speciale museum annex restaurant.

Advertentie (4)