Vanaf juni luxe cruises vanuit Israël naar Griekenland en Cyprus, maar alleen voor gevaccineerden

The Odyssey of the Seas. Foto Royal Caribbean

Vanaf juni zal Royal Caribbean met het nieuwe cruiseschip ‘The Odyssey of the Seas’ vanuit Haifa cruises van 3 of 7 dagen maken naar Griekenland en Cyprus. De cruise zal naar verwachting de eerste ter wereld zijn die alleen gemaakt kan worden voor wie zijn gevaccineerd tegen COVID-19, aldus de maatschappij tegen Channel 12 News.

Afhankelijk van het type cruise, zullen de havens van Rhodos, Santorini, Mykonos, Chania, Athene en Limassol worden aangedaan.

De Odyssey of the Seas bevat vele attracties, waaronder simulatie van surfen of parachute springen, een capsule die afdaalt tot een diepte van 90 meter onder water, een robotbarman, een enorm buitenzwembad, een kartbaan, speelhal, lasergame, shows en meer. 

Daarnaast kunnen gasten van het schip genieten van een verscheidenheid aan restaurants. Voor het eerst zal een maritieme synagoge deel uit maken van de service van de cruisemaatschappij.

Cruises beginnen vanaf 2 juni 2121. Op basis van het animo is op dit moment de verwachting dat ongeveer 70.000 Israëli’s deze cruise zullen gaan maken.

Michael Bailey, President en CEO van Royal Caribbean, zei over de komst van de cruisemaatschappij naar Israël: “We zijn verheugd om voor de eerste keer vanuit Israël te vertrekken. We hebben ons al lang voorbereid en waarderen de samenwerking met de Israëlische enorm. We zijn verheugd over de mogelijkheid om als eerste cruisemaatschappij ter wereld een vakantie op een ‘groen eiland’ toe te staan. Ik weet zeker dat dit nog maar het begin is van de weg naar de terugkeer van het wereldtoerisme.”

Premier Netanyahu feliciteerde Royal Caribbean: “Ik ben er trots op dat Israël het eerste land ter wereld zal zijn van waaruit het nieuwe vlaggenschip van Royal Caribbean zal vertrekken. Dit is een belangrijk economisch, toeristisch en imago-evenement voor de staat Israël”.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)