NRC geeft Dimitri Verhulst een podium, daags na denigrerende uitspraken over Joden

Screenshot you tube

Een paar dagen na publicatie van zijn geruchtmakende interview van 27 juli in de Belgische krant De Morgen, waarin hij denigrerende uitspraken deed over Joden, vond de NRC het nodig Dimitri Verhulst opnieuw een podium te geven, voor wat positieve PR.

In dit 3,500 woorden tellende interview werd echter met geen woord gerept over zijn eerdere uitspraken over Joden. Nee, als je het interview leest dan lijkt het er op dat er bewust aan het oppoetsen van het imago van Verhulst werd gedaan.

De NRC weigerde in te gaan op het verzoek van Hans Knoop van het Forum van Joodse organisaties in België om het interview te verwijderen. Zoals wij eerder hebben gemeld, heeft het Forum van Joodse organisaties in België aangifte tegen Verhulst gedaan wegens zijn uitspraken.

Advertentie (4)