Oplossing voor het coronavirus tijdperk: een pedaal om deuren te openen (video)

Deuropener. Screenshot YouTube

Het is een passende oplossing voor het tijdperk waarin we leven: een voetpedaal die deuren opent ontworpen door Assa Abloy.

Deze simpele oplossing is ontworpen omdat deurkrukken een uitstekende plek zijn voor ziektekiemen om zich te verspreiden, met name het coronavirus.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft aanbevolen om deuren niet met blote handen te openen. Ook wordt geadviseerd om deurkrukken zo vaak als mogelijk te desinfecteren.

De oplossing van Assa Abloy is simpel, door een pedaal in te drukken wordt de hendel naar beneden getrokken en kan de deur worden geopend zonder handcontact.

De installatie is eenvoudig en er komt geen boor aan te pas. Het product kan bijna overal en op elke bestaande deur worden geïnstalleerd.

Het product is gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor in- en uitgangen van kantoren, bedrijfsgebouwen, openbare voorzieningen zoals toiletten en deuren thuis.

Een pakket bevat twee pedalen, een voor de buitenkant en een voor de binnenkant van de deur. Prijs is 499 shekel (127 euro).

Oren Avigdor, CEO van Assa Abloy Israel, zegt: “Het bedrijf presenteert met trots een innovatieve en creatieve oplossing om aan de behoeften van deze tijd te voldoen. Het bovengenoemde product is een effectieve oplossing voor het behoud van gezondheid en hygiëne .”

Advertentie (4)