Menno de Vries in TripAdvisor top 10 voor beste trips in het Midden-Oosten

Menno de Vries

Mazzaltov voor Menno de Vries, ‘onze reis expert’ die regelmatig op Joods.nl toeristische plekken in Israël beschrijft. Menno staat als eerste in Israël in de top 10 voor trips in het Midden Oosten van TripAdvisor, met zijn dagelijkse ‘Jerusalem Boutique Tour‘ vanuit Tel Aviv. Een vermelding die, zover bekend, nog niet eerder door een Israëlische gids is behaald.

Het was een enorme verrassing voor Menno de Vries toen hij woensdag van Trip Advisor de mededeling kreeg dat hij een “2020 Travelers’ Choice Best of the Best Award Winner” is.

Iedere dag rijdt Menno met een minibus (20 personen) vanuit Tel Aviv naar Jeruzalem waar hij dan de hoogtepunten van deze bijzondere stad laat zien.

“Verken de oude stad van Jeruzalem en leer onderweg over de belangrijke historische en religieuze bezienswaardigheden tijdens een begeleide dagtocht vanuit Tel Aviv. Reizen tijdens deze tour zijn met kleine groepen wat voor een intieme ervaring zorgt”, zo omschrijft Menno deze tour.

Menno de Vries (achterste rij 2e van rechts) met een groep toeristen op de Olijfberg. Foto Menno de Vries

Als extra is het mogelijk om uw bagage mee te nemen mocht u in Jeruzalem willen blijven om bijvoorbeeld zelf de stad nog te verkennen.

Menno zelf zei ons in een reactie ‘enorm trots te zijn’ en hij hoopt dat zodra de grens van Israël op 16 augustus weer open gaat, ook in Nederland de situatie rond het virus onder controle is zodat Nederlandse toeristen weer naar Israël kunnen komen.

Menno staat in ieder geval te popelen u Israël te laten zien, het land met zoveel bijzondere plekken, het land met een 3000 jaar oude geschiedenis, het land waar wij allemaal van houden.

Menno is te bereiken via deze link en deze link.

Of via Facebook.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)