“UNWRA zorgt dat het aantal Palestijnse vluchtelingen blijft groeien”

Screenshot YouTube

Itamar Marcus, oprichter en directeur van Palestinian Media Watch legt in onderstaande video uit waarom de financiering van UNRWA de slechtste investering van de internationale gemeenschappen ooit is: “omdat UNRWA daarmee zorgt dat het aantal Palestijnse vluchtelingen blijft groeien”, zo zegt hij in zijn recente webinar / lezing voor de in DC gevestigde EMET-organisatie. 

Volgens rapporten van UNWRA is het aantal Palestijnse vluchtelingen in de 12 jaar van de laatste twee Amerikaanse regeringen met een miljoen toegenomen, van 4,6 miljoen naar 5,6 miljoen.

In deze periode werden miljarden Amerikaanse dollars geïnvesteerd – bedoeld om het vluchtelingenprobleem op te lossen – gebruikt door de UNRWA om het vluchtelingenprobleem letterlijk te vergroten.

Financiering van UNRWA zou afhankelijk moeten zijn van het redden van 300.000 mensen per jaar door ze van de vluchtelingenlijst te schrappen en ze een leven en een toekomst te geven. In plaats daarvan misbruikt UNRWA jaarlijks bijna 100.000 extra mensen door hen te veroordelen tot vluchtelingen. Financiering van UNRWA ondersteunt het misbruik van mensen voor politieke doeleinden.

Financiering van de Palestijnse Autoriteit(PA) is eveneens in tegenspraak met de fundamentele Amerikaanse waarden. De PA gebruikt zijn geld om terroristen te belonen, terroristen te verheerlijken, terreurorganisaties te financieren, wreed antisemitisme te verspreiden, de moord op Israëliërs en Joden te vieren en het bestaansrecht van Israël te ontkennen.

Er is geen logische reden waarom een ​​Amerikaanse regering entiteiten zou willen steunen die zo diametraal tegen de Amerikaanse waarden staan.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)