Bezoekt u Israel? Eet dan eens bij Israelische families

Bezoekt u Israel? Ga dan eens eten bij een doorsnee Israelische familie. Het klinkt u misschien vreemd in de oren, maar het kan door u aan te melden bij Betzavta, een NGO die het mogelijk maakt voor toeristen tegen een kleine vergoeding, bij Israelische families aan tafel aan te schuiven.

Betzavta betekent “samen” in het Hebreeuws. De missie van deze NGO is om toeristen en de lokale bevolking bij elkaar te brengen en echte vriendschappen te creëren door middel van een unieke ervaring. De gastfamilies openen hun huizen en nodigen je uit voor een informeel Israëlisch diner, een unieke kans om elkaar te leren kennen, meer te weten te komen over Israël en over je eigen land te vertellen.

Het werkt heel eenvoudig. Meld je aan via de website van Betzavta door middel van het in villen van een contactformulier, vul de data in van je bezoek aan Israel en in welke plaats je verblijft, en Betzavta doet de rest.

Advertentie (4)