Home Israël Nieuws Een aantal van de beste apartment hotels in Israel

Een aantal van de beste apartment hotels in Israel

De mogelijkheden om in Israel te verblijven zijn legio. We hebben hier al voor beelden gegeven van hotels, Airbnb, hostels en zimmers. Maar één categorie hebben we nog niet vermeld, de “apartmenthotels” . Ze bieden meer huiselijke woonruimte en flexibiliteit dan een hotel en een hoger serviceniveau dan particuliere vakantiewoningen. En vooral als u met kinderen naar Israel komt kan het vaak een betere uitkomst zijn dan een Airbnb of een hotel.

In Israel ook wel genoemd “aparthotels” bieden deze appartementen het beste van twee werelden: een huiselijke omgeving, compleet met keuken, leefruimte en een of meer slaapkamers, samen met hotelachtige services zoals gratis Wi-Fi, toiletartikelen, gasten assistentie, bagage-opslag, kluisje op de kamer en schoonmaakdienst (houd er echter rekening mee dat de schoonmaak niet dagelijks is of  dat er mogelijk extra voor betaald moet worden ) aldus Israel21C.

THE LEVEE, Tel Aviv

De nieuw geopende Levee “home-tel” is gevestigd in een vintage villa uit 1913 in de trendy wijk Neve Tzedek. Negen jaar van zorgvuldige restauratie hebben geleid tot acht luxe appartementen van 115 tot 280m2,  met een hoog plafond met balkons, een penthouse op het dak over twee verdiepingen met een terras en een prachtig uitzicht over de “White City”.

CARMEL MARKET APARTMENTS BY MASTER, Tel Aviv

Zes luxe appartementen voor kortetermijnverhuur in de buurt van Carmel Market, op loopafstand van het strand, hebben een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser, een Nespresso-koffiezetapparaat en een oven. Configuraties omvatten twee slaapkamers, drie slaapkamers, duplex voor vier personen met een balkon, duplex voor vier personen op de begane grond en een penthouse voor twee personen.

ECLECTIC, Tel Aviv 

Met 12 budget-appartementen (studio of met één slaapkamer), is Eclectic gericht op jonge reizigers met een passie voor het nachtleven. Eclectic ligt in de buurt van Rothschild Boulevard in een gerenoveerd Bauhaus-gebouw uit 1923 met hoge plafonds, houten vloeren, art-deco-ramen en een muziek- en kunstgerichte bar op straatniveau. Het biedt zelf inchecken en een gemeenschappelijk dakterras.

SHAMAI SUITES, Jerusalem

Dit boetiekhotel in het levendige stadscentrum, vlakbij openbaar vervoer, het voetgangersgebied Ben Yehuda, restaurants, cafés, galerieën, minimarkten en nachtleven, en op korte afstand van de Machane Yehuda-markt en de oude stad, biedt 18 appartementen met kitchenettes voor korte en lange termijn verhuur. Afmetingen variëren van studio’s tot suites met twee slaapkamers voor maximaal zes personen.

WINDOWS OF JERUSALEM

The Windows of Jerusalem ligt op een steenworp afstand van de Machane Yehuda-markt in een moderne woonwijk bij de lightrail-lijn en biedt 20 ruime appartementen met één, twee, drie en vier slaapkamers met volledig uitgeruste keukens (kosher op aanvraag), wasmachines en drogers, woonkamers en prachtige uitzichten.

DIANA SEAPORT APARTMENTS, Haifa

 

Diana Seaport appartementen ligt in het centrum van Haifa, in de buurt van de haven en biedt een verscheidenheid aan culturele, uitgaans- en winkelmogelijkheden. Het biedt 90 appartementen in een gerestaureerd monumentaal pand met elk een volledig uitgeruste kitchenette. Opties variëren van een studio met zeezicht tot dubbele bezetting tot een minisuite met een balkon.

OTTOMAN HOUSE BOUTIQUE APARTMENTS Beersheva

Dit aparthotel in de trendy oude stad van de “hoofdstad van de Negev” bestaat uit 20 appartementen met twee slaapkamers (inclusief een bruidssuite) die zijn afgestemd op zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

HAIFA BEACH APARTMENTS BY MASTER

Deze nieuwe optie in de noordelijke havenstad van Israël bestaat uit 15 eenheden in een groot woongebouw met appartementen, variërend van studio’s tot twee slaapkamers, allemaal met uitzicht op zee en de Carmel beach. Gasten krijgen zelfs strandhanddoeken.

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven (of klik op het kruisje rechtsboven)